Oje sürme şekilleri

Oje sürmek kadınlar için vazgeçilmezdir. Ojeler bakım ve güzelliğin önemli unsurlarındandır. Sizler için şık bir oje sürme yönteminin nasıl yapılacağını alt bölümde gösterdik. Bunu uygulayabilmeniz için 3 renk ojeye ihtiyacınız var. Koyu pembe, pembe ve açık pembe ojeleriniz olmalı. İki adet daire şeklinde kesilmiş kağıdımızı (hazır olarak bulunabileceği gibi evinizdeki malzemelerden yararlanarak kendinizde yapabilirsiniz) alarak birbirine yapıştırıyor tırnaklarımıza alt bölümde gösterilen şekillerde koyarak üstünden ojelerimizi sürüyoruz.

Umarım resimli oje sürme tekniğini beğenirsiniz. Bir noktasında takılırsanız ya da soracaklarınız varsa yorum bölümünden iletebilir diğer kullanıcılarla tartışabilirsiniz.

Ayrıca; Pastel renklerdeki farklı oje çeşitleriyle de uygulayabileceğiniz gibi koyu tonlar da da güzel sonuçlar alacağınızı düşünüyorum.

Desenli oje nasıl sürülür?

 

Didem tarafından yayınlandı

Zamanım oldukça burada yazıyorum. Hobilerim arasında kitap okumak, gülmek, eğlenmek, gezmek, dolaşmak vardır.

Sohbete katılın

6 yorum

  1. Bu şekilde oje sürmek saatler sürer. Gerçekten çok zor. Zor olmasa kesinlikle yapılması iyi olur.

  2. Zor bile olsa kesinlikle bu şekilde desenler yapmaya değer bence. En fazla yarım saat 40 dakika sürer o kadarda olsun böyle bir güzellik için yani. Her gören illaki bakar..

    1. Çok doğru bir noktaya ayak basmışsın. Gören herkesin bakacağına inanıyorum ben de.

  3. Her zaman olmasa da 2 ayda bir filan kesinlikle yapıyorum bu şekilde desenler. Farklılık oluyor kendinize baktığınızı hissettiriyorsunuz çevredekilere.

  4. Çok güzel tekniklermiş muhakkak denemeliyimm 😀

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir